Skip to main content

SEO Offerte

Wil jij graag weten hoeveel het kost om de SEO van jouw website uit te besteden? Vraag dan bij mij vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Een SEO offerte aanvragen

Heb jij een website en zou je graag meer omzet genereren? Dan is het een slim idee om te gaan investeren in SEO.

Als SEO freelancer werk ik aan de online vindbaarheid van van meerdere webshops in Nederland. Door mijn maandelijkse SEO diensten zorg ik voor meer bezoekers waardoor en meer omzet gegenereerd word.

Zou jij graag willen weten hoe ik jouw website kan laten groeien en hoeveel dit kost? Vraag dan vrijblijvend een SEO offerte bij mij aan. Samen plannen we een gesprek in en leg ik jou uit wat er moet gebeuren om de online vindbaarheid te verbeteren. Aan jou de keuze om dit door mij te laten doen of dat je dit uiteindelijk zelf wil gaan doen!

Een SEO offerte op maat

Iedere website is uniek. Hierdoor is het onmogelijk om een standaard offerte te maken die voor iedere website passend is.

Wil jij graag beginnen met SEO neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk wat er moet gebeuren om jou beter vindbaar te maken en zal dit vertalen naar een op maat gemaakte offerte.

Welke SEO diensten ik kan meenemen in de offerte

Lokale SEO
Lokale SEO is essentieel voor bedrijven die zich op een specifieke regio richten. Als SEO freelancer optimaliseer ik je website voor lokale zoekopdrachten, zodat je gemakkelijk gevonden wordt door potentiële klanten uit jouw omgeving.
Content
Samen creëren we teksten voor jouw website, allesomvattende productomschrijvingen en maken we blogartikelen waar jij potentiële bezoekers mee aantrekt.
Linkbuilding
Op maandelijkse basis ga ik op zoek naar de beste backlinks voor jouw website. Hierdoor zullen de algehele posities van jouw website stijgen.
Technische optimalisatie
Door middel van een technische seo audit halen we de technische foutjes uit jouw website. Hierdoor zal Google jouw site beter beoordelen.
Internationale linkbuilding
Heb jij een website die actief is in meerdere landen? Ook daar kan ik de linkbuilding voor verzorgen.
Strategie
Liever zelf je website optimaliseren maar geen idee hoe je dit op een efficiënte manier kan doen? Ik kan je helpen met het bepalen van de juiste strategie zodat jij binnen no-time gevonden wordt in Google.

Veelgestelde vragen over de SEO offerte

Hoeveel kost SEO?

Dit is een veelgestelde vraag waarvan het antwoord voor iedereen anders is. De kosten van SEO hangen erg af van de huidige staat van de website, ambitie van de ondernemer en de mate van competitie.

Wat staat er in een SEO offerte?

In de SEO offerte neem ik alle punten mee die er voor zorgen dat jouw website binnenkort op pagina 1 in de zoekresultaten staat. De SEO offerte is op basis van een aantal maandelijkse uren. In deze uren werk in vooral aan content, techniek en linkbuilding.

Hoelang duurt het voordat ik mijn op maat gemaakte SEO offerte ontvang?

Zodra jij het contactformulier hebt ingevuld neem ik binnen 24 uur contact met je op. We maken vervolgens een (telefonische) afspraak zodat we elkaar beter leren kennen ik je mondeling de offerte toe kan lichten.
Stuur mij een whatsappje!