Skip to main content

Een compleet zoekwoorden onderzoek voor meer bezoekers!

Om de juiste bezoekers op je website te krijgen moet je de juiste woorden gebruiken. Laat mij jou helpen de juiste zoekwoorden te vinden voor jouw bedrijf en je bent gegarandeerd van online groei.

Perfecte klanten aantrekken middels een complete zoekwoorden analyse

Laten we een belletje inplannen!

Contact

Zoekwoorden onderzoek

Als bedrijfseigenaar of marketeer is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines. Een zoekwoordenonderzoek kan daarbij een cruciale rol spelen, omdat het je inzicht geeft in welke zoekwoorden jouw potentiële klanten gebruiken om naar producten of diensten te zoeken die jij aanbiedt. Het uitvoeren van een grondig zoekwoordenonderzoek vereist echter een aantal dure tools, expertise en tijd. Daarom kan het inhuren van een freelancer met een bewezen staat van dienst op het gebied van zoekwoordenonderzoek een verstandige keuze zijn. Een freelancer kan niet alleen helpen bij het identificeren van de meest relevante zoekwoorden, maar kan ook de concurrentie analyseren, trends in de markt volgen en je adviseren over de beste SEO-strategieën om hoger te scoren in de zoekresultaten.

Hoe ik jou kan helpen met een zoekwoorden analyse

Als freelancer op het gebied van zoekwoordenonderzoek kan ik je helpen bij het identificeren van de meest relevante zoekwoorden voor jouw website. Mijn diensten omvatten een grondige analyse van de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt om naar jouw producten of diensten te zoeken, evenals een concurrentieanalyse om te zien welke zoekwoorden je concurrenten gebruiken. Op basis van deze analyse kan ik je adviseren over de beste SEO-strategieën om hoger te scoren in de zoekresultaten en meer verkeer naar jouw website te trekken.

Voor mijn zoekwoorden onderzoek reken ik een vaste prijs van €150. Dit omvat een gedetailleerd rapport met alle relevante zoekwoorden, hun zoekvolume en hun concurrentiepositie. Ik werk snel en efficiënt, zodat je snel aan de slag kunt met het verbeteren van jouw SEO-strategie. Neem gerust contact met me op via onderstaande Whatsapp button of via het contact formulier als je geïnteresseerd bent in mijn diensten of als je meer informatie wilt over mijn werkwijze en tarieven.

Worked with Lucas multiple times, always a good experience and the research he does is really good and useful. Would recommend him!

Ruben O

Zeer snel en vriendelijk in communicatie, houdt je goed op de hoogte van voortgang en geeft duidelijke antwoorden op vragen.

Christian Schoen

Lucas responded very quickly to my request and respected the timelines. Plus I'm very pleased with the result, would definitely recommend!

Karine Hofman

Lucas begrijpt hoe het werkt. Hij werkt snel, communiceert goed en levert goed werk!

Koen van Hooren
Stuur mij een whatsappje!