Skip to main content

Internationale linkbuilding

Samen laten we jouw bedrijf in Europa groeien door internationale linkbuilding

Wat is internationale linkbuilding?

Voordat we verder gaan, laten we eerst eens kijken naar wat linkbuilding precies inhoudt. Linkbuilding is als het bouwen van bruggen tussen websites. Het gaat erom dat andere websites naar jouw website linken, en dit helpt om de autoriteit en zichtbaarheid van jouw website te vergroten. Met andere woorden, zoekmachines zien deze links als stemmen van vertrouwen en belonen je met een hogere positie in de zoekresultaten.

Bij internationaal linkbuilden gaat het om het verkrijgen van kwalitatieve links vanuit verschillende landen en regio’s over de hele wereld. Het idee is om je website relevant te maken voor een wereldwijd publiek en je merk internationaal te laten groeien.

Ik kan jou helpen met het linkbuilden in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

Internationaal linkbuilden

Samen jouw website laten groeien in Europa? Neem dan contact met mij op en samen kijken we waar de mogelijkheden en kansen liggen.

Contact

De voordelen van internationaal linkbuilden

Het belangrijkste voordeel van internationaal linkbuilden is dat het de domeinautoriteit van een website vergroot. Wanneer gerenommeerde internationale websites naar jouw site linken, interpreteert Google dit als een teken van betrouwbaarheid en waarde, wat leidt tot een betere ranking in internationale zoekresultaten. Bovendien vergroot het de online zichtbaarheid en biedt het de mogelijkheid om een wereldwijd publiek aan te trekken.

Effectieve strategieën voor internationaal linkbuilden

Om succesvol te zijn in internationaal linkbuilden, moet je waardevolle en relevante content creëren die andere websites graag willen delen. Een andere strategie is om samen te werken met internationale websites binnen jouw niche om elkaars content te promoten. Gastbloggen en artikeluitwisseling kunnen ook helpen om waardevolle links te verkrijgen.

Hoe ik internationale links voor jou verkrijg

Zodra we hebben besloten om samen te werken zal ik eerst een complete audit van de website maken. In deze audit halen we de kleine foutjes uit de website zodat hij perfect geoptimaliseerd is om er vervolgens op te gaan linkbuilden.

Hierna, ga ik handmatig op zoek naar de meeste relevante blogs en websites in het land waar jij wil gaan groeien. Zodra ik een mooie lijst met interessante websites heb gevonden ga ik deze stuk voor stuk benaderen.

Ook onderhandel ik over de beste prijs voor een artikel (of link). Zodra de prijs bepaald is zal ik een artikel schrijven inclusief een link en vervolgens de factuur netjes naar jou opsturen.

Dit is een tijdrovend proces maar op deze manier weet je zeker dat de beste links worden aangesloten vanuit blogs met echte bezoekers. Links van slechte kwaliteit doen tegenwoordig meer kwaad dan goed, wees hier dus uiterst voorzichtig mee.

Jouw internationale linkbuilding partner

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen buiten de Nederlandse landgrenzen? Dan hoort hier uiteraard ook een gedegen internationale SEO strategie bij. Een groot onderdeel van internationaal succes met een webshop is internationaal linkbuilden.

Het aansluiten van internationale backlinks neemt veel tijd en moeite in beslag. Als ondernemer heb jij waarschijnlijk wel 20 dingen op je prioriteiten lijst staan die net even wat meer prioriteit hebben dan internationale backlinks zoeken. Herken je jezelf hierin? Dan is het een goed idee om internationale linkbuilding uit te besteden aan freelancer die hier gespecialiseerd in is.

Stuur mij een whatsappje!