Skip to main content

Hogere omzet vanuit Google door gratis linkbuilding

Ben jij opzoek naar een freelancer of agency die het linkbuilden uit handen kan nemen? Laat mij je dan helpen.

Meerdere webshops in Nederland, Duitsland en Frankrijk ontzorg ik volledig op het gebied van linkbuilding (off-page SEO). Door mijn ervaring weet ik precies welke links jouw website nodig heeft om te stijgen in de resultaten van Google.

Omdat ik overtuigd ben van mijn linkbuilding kwaliteiten is de eerste maand van onze samenwerking helemaal gratis. Na deze maand is het aan jou om te bepalen of we verder gaan met linkbuilding of dat je er voor kiest om te stoppen.

Gratis Linkbuilding aanvragen

Wat kan ik verwachten van gratis linkbuilding?

Waarschijnlijk vraag jij je af waarom ik mijn linkbuilding service de eerste maand gratis aan jou kan aanbieden. Begrijpelijk, het aansluiten van backlinks kost namelijk veel moeite, tijd en geld.

Sinds een aantal jaren help ik verschillende bedrijven met het outreach doen voor backlinks. Hierdoor ben ik erg efficiënt in het opsporen van goede linkmogelijkheden, contact leggen met bloggers en een geschikte prijs bepalen voor de backlink.

Omdat ik overtuigd ben dat ik dit beter en sneller kan dan vele andere linkbuilding agencies bewijs ik dit graag aan jou.

Hoe onze gratis samenwerking er uit ziet

Een introductiegesprek

Voordat ik aan de slag kan gaan met de maand gratis linkbuilding heb ik eerst meer informatie nodig over jou en je bedrijf. Dit doen we door middel van een kennismaking gesprek van ongeveer 20 minuten. In dit gesprek bepalen we samen de juiste strategie voor een succesvolle samenwerking.

01

Audit

Na het introductie gesprek ga ik aan de slag. Als eerst begin ik met een korte audit van jouw website om te bepalen om welke pagina’s we het best kunnen linkbuilden.

De meest geschikte pagina is vaak de pagina die al hoog in Google staat of de pagina van het product waar de hoogste marge voor jou op zit.

02

Outreach

Ik ga aan de slag met het handmatig benaderen van bloggers die relevant zijn voor jou. Stel, jij hebt een website waar bokshandschoenen worden verkocht. Dan ga ik opzoek naar bloggers die over boksen of over vechtsport in het algemeen schrijven.

Nadat ik een mooie lijst met relevante bloggers heb samengesteld ga ik deze benaderen voor in een link. Ook onderhandel over de kosten van de desbetreffende link.

Zodra de blogger en ik het eens zijn over de kosten zal ik de factuur van deze link door naar jou sturen. De kosten van de backlink zelf zijn dus niet gratis, mijn service de eerste maand wel.  

In veel gevallen moet er een nieuw artikel geschreven worden waar de backlink in komt. Aan jou om dit zelf te doen om of dit door mij te laten doen.

Kennismaking inplannen

03

Veel gestelde vragen over de gratis backlink service

Is de eerste maand volledig gratis?

Ja, de eerste maand outreach neem ik volledig voor mijn rekening.

Welke kosten heb ik dan wel?

Zodra ik een mooie backlink mogelijkheid heb gevonden laat ik jou dit direct weten.

Welke kosten zij voor jou:

  • De kosten van de backlink zelf.
  • Zodra er content geschreven moet worden zijn deze kosten ook voor jou

Hoeveel gratis backlinks kan ik verwachten?

Per maand lever ik tussen de 4 en 8 kwalitatieve backlink mogelijheden aan. Dit zijn dus backlinks van echte blogs met echte bezoekers.

Mijn bedrijf verkoopt ook producten in het buitenland. Kan ik dan ook gebruik maken van jou backlink service?

Ja, ik help zowel bedrijven in Nederland, Duitsland en Frankrijk met hun linkbuilding strategie. Ik kan jou dus ook helpen met het aansluiten van internationale backlinks.

Kan ik de service na de eerste maand kosteloos opzeggen?

Ja, na de eerste maand plannen wij een gesprek zodat we de resultaten en samenwerking kunnen bespreken. Het is aan jou om onze samenwerking te verlengen of te beëindigen.

Stuur mij een whatsappje!